Miércoles, 18 de Septiembre de 2019

ACAIP Catalunya

Sindicato afiliado a USO
Inicio Áreas Información general

CATALUñA | 14 de Agosto de 2019

Escrito a la directora del C.P Brians 1

Escrito a la directora del C.P Brians 1 sobre la importancia de la seguridad en el modulo de ingreso de la prisión

 

PDFDescargar escrito Acaip (Documento PDF)

 

CATALUñA | 14 de Agosto de 2019

Visita al Centre i entrevista amb la Directora

El passat 7 d’agost de 2019 vam realitzar amb el Coordinador del Sindicat i el responsable de Riscos Laborals una visita al centre per parlar amb els companys que hi treballaven. Inicialment la nostra visita estava enfocada a informar-los del nou protocol d’agressions així com dels seus annexes i principalment el annex 6 que correspon al servei d’assessorament jurídic. Durant la visita hem observat que l’estat de crispació que es vivia amb la anterior direcció ha desaparegut gracies a la incorporació de la nova Directora. La plantilla agraeix aquest canvi i la tranquil·litat i estabilitat que ens ha aportat al centre.

 

 

PDFDescargar comunicado Acaip (Documento PDF)

 

CATALUñA | 06 de Agosto de 2019

LA HISTÒRIA D’UNA CÀMERA

ACAIP va presentar una denúncia davant la AGENCIA CATALANA DE PROTECCIÓ DE DADES, amb data 08/11/2018 i amb número de registre 0199/2379/2018 a la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, per la instal·lació d’una càmera al Centre Penitenciari de Brians 1, al Departament especial, enfocant al despatx de funcionaris amb data 19/10/2018, pels següents motius:

 

a) Una càmera que enfoca a un despatx de funcionaris, el qual no entra ni surt cap intern, només pot tenir per objecte el control laboral.
b) Falta de senyalització de les zones videovigilades.
c) La direcció ha d’informar de manera clara i permanent sobre l’existència de les càmeres mitjançant la col·locació dels cartells informatius

 

PDFDescargar información (Documento PDF)

 

CATALUñA | 06 de Agosto de 2019

REUNIÓ D’ACAIP AMB LA DIRECCIÓ DE CP JOVES (26 juliol 2019)

En reunió ordinaria i periòdica , el coordinador d’ACAIP i un dels delegats del centre, hem fet diferents propostes a la Directora. I ella ens ha explicat el seu parer al respecte i els plans que té pel centre.
Com ja sabeu, l’Equip Directiu té planejat una reestructuració dels mòduls. Després d’estudiar diferents criteris com l’edat i classificació dels intern i tenint en compte que l’estada de molts d’ells al Centre és de pocs dies, s’optarà per ubicar als interns en móduls segon la seva situació de penats o preventius.

 

PDFDescargar comunicado reunión (Documento PDF)

 

CATALUñA | 29 de Junio de 2019

ACAIP DEMANA EN EL PARLAMENT L’ABOLICIÓ SENCERA DEL PLA ESTRATEGIC (PEEPA)

Aquesta setmana ACAIP ha fet la tercera visita al Parlament de Catalunya, completant així la ronda d’entrevistes amb tots els grups polítics de l’arc parlamentari. Aquest cop ens hem reunit amb diputats de la Comissió de Justícia dels partits d’ERC i PSC. Altre cop sorprèn saber de primera mà el desconeixement que els diputats de la Comissió de Justícia tenen sobre el “Pla Estrella” de la Secretaria de Mesures Penals: ERC no coneixia el Pla (excusant-se el diputat en la seva recent incorporació a la Cambra) i la diputada del PSC n’ha sentit parlar però no disposava del document (que nosaltres li hem facilitat).

 

PDFDescargar informacion (Documento PDF)

 


Boletín de actualidad sindical

Si quieres recibir periódicamente en tu correo electrónico todas las novedades de tu sindicato, date de alta en el boletín.

Te puede interesar...

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner